Skip to main content

Pijamale intregi pufoase

Cred ca simtiti deja ca serile friguroase sunt din ce in ce mai dese. Care credeti ca este trendul toamnei in materie de pijamale ? Pijamale intregi , cu diferite personaje din desene animate care iti fac serile racoroase mult mai frumoase si mai calduroase.Din garderoba voastra nu trebuie sa lipseasca pijamale intregi , care sunt stil salopeta , flausate si foarte pufoase. Aceste pijamale  intregi pufoase mai sunt numite si pijamale Onesie.

 

 

 

 

 

Cele mai multe tipuri de pijamale sunt destul de subtiri si nu sunt deloc calduroase, insa aceste pijamale intregi salopeta te fac sa te simti precum o jucarie de plus. Mai mult ca sigur, fiecare dintre noi avem un animal sau un personaj de desene animate preferat, iar acum aveti posibilitatea sa va transformati fie intr-un Unicorn roz , Unicorn mov sau turcoaz, fie intr-un urs Panda sau in pisica Pink Kitty.

Dati click aici pentru a vedea poze cu pijamale intregi pufoase, disponibile pe www.selfie-stick.ro

Aceste pijamale intregi cu personaje Unicorn Roz, Unicorn Mov, Unicorn Turcoaz,  Urs Panda sau Pink Kitty sunt ceea ce ai nevoie in serile racoroase sau la petrecerea in pijamale din weekend!

Aceste pijamale intregi pufoase sunt flausate, majoritatea modelelor au buzunare, gluga dar si fermoar la spate.

Pentru a vedea mai multe detalii despre pijamale pufoase si calduroase, click aici!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *