Skip to main content

Cel mai mare site de selfie stick-uri din România

Noul trend al anului 2016 îl reprezintă selfie stick-urile, acestea fiind recomandate pentru toţi iubitorii de poze sau pentru cei ce vor să capteze un moment important din viaţa lor sau un peisaj de poveste.

Fiind cel mai dezvoltat site din România în ceea ce priveşte selfie stick-urile, aici puteţi găsi o gamă variată de produse, şi anume selfie stick cu fir, selfie stick cu bluetooth, selfie stick cu telecomanda , iar pentru iubitorii de fotografie există selfie stick-uri profesionale.

Toate aceste modele de selfie stick-uri sunt compatibile cu telefoanele ce au sistem de operare Android şi iOS, iar unele au şi un sistem de prindere pentru camera GoPro, împreună cu multe accesorii, care fac din selfie stick un gadget must have.

Selfie stick-urile au fost folosite pentru prima dată de fotografii profesionişti pentru a-şi stabiliza camerele, dar odată cu imbunatatirea calitatii camerei smartphone şi necesitatea de a documenta tot ceea ce facem, beţele selfie au devenit un lucru comun în intreaga lume, din ce în ce mai căutat.

Dacă la început a fost un sport extrem pentru cei care au folosit pentru prima dată un selfie stick, cu timpul din ce în ce mai multe persoane au început să folosească pentru poze băţul selfie, astfel încât în anul 2015 a ajuns un trend.

Beţele selfie vă ajută să capturaţi momentele speciale, iar alegerea corectă a acestor gadget-uri determină modul în care veţi retrai clipele demult apuse.

Pentru a avea parte de o vacanţă cât mai frumoasă, site-ul www.selfie-stick.ro vă pune la dispoziţie o gamă variată de selfie stick-uri pentru toate buzunarele şi vârstele. Un alt factor foarte important este consultanţa gratuită din partea specialiştilor, care vă pot ajuta în alegerea selfie stick-ului potrivit, cât şi în problemele tehnice pe care le puteţi întâmpina.

Deşi v-aţi fi imaginat că un selfie stick este un simplu dispozitiv, acesta este destul de complex, fiind disponibil în mai multe culori, dimensiuni şi cu caracteristici multiple; de exemplu, exista selfie stick-uri cu fir, alte selfie stickuri cu bluetooth, pe când alte beţe selfie cu telecomandă.

Acestea fiind spuse, site-ul www.selfie-stick.ro vă aşteaptă cu cea mai variată gamă de selfie stick-uri/ beţe selfie, consultanţă gratuită şi noutăţi în mod constant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *