Skip to main content

Folii cu sclipici si huse deosebite pentru telefonul tau

Site-ul nostru va ofera o gama variata de produse pentru telefon, in special huse pentru diferite modele de telefoane,

Aici gasesti diferite modele de huse pentru telefoane, carcase iphone 4, huse iphone 5, huse iphone 6. Husele sunt importante, deoarece va protejeaza atat spatele telefonului, cat si marginile acestuia.

Site-ul www.selfie-stick.ro va pune la dispozitie huse iphone 4, carcase pentru iphone 5, huse pentru iphone 6, huse samsung A5, huse samsung J5.

Daca aveti un telefon si va doriti sa il protejati sau sa v-ati plictisit de el si va doriti sa ii faceti o schimbare, o husa este perfecta pentru dumneavoastra. Va puteti alege, de exemplu, o husa cu sclipici lichid, oferindu-i telefonului dumneavoastra un stil propriu.

Daca sunteti un fan al stilului iPhone, daca va doriti o husa pentru iphone 4, o husa pentru iphone 5 sau o husa pentru iphone 6, pe site-ul nostru gasiti diferite modele de huse, huse din silicon flexibil si moale, huse cu personaje animate, huse din plastic dur, huse metalice, huse cu sclipici lichid, toate aceste modele oferind acces la butoanele telefonului.

Carcasele din silicon sunt flexibile si usor de manipulat, fiind perfecte daca va doriti o husa pentru samsung J5 sau o husa pentru samsung A5.

Daca va doriti o husa pentru iphone 4, o husa pentru iphone 5 sau o husa pentru iphone 6 puteti opta pentru un model de husa cu oglinda, acestea lasand la vedere semnul apple al telefonului dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *