Skip to main content

Huse Marble – Huse cu aspect de marmura compatibile cu Iphone

HUSE MARMURA

Cu siguranta telefonul tau mobil este cel mai bun prieten in fiecare zi. Facand parte din tine, telefonul iti descrie personalitatea si iti doresti tot ce e mai bun si mai frumos pentru el! Cu noile huse marmura Iphone-ul tau va radia!

Ofera-i protectie si un aspect inedit telefonului tau cu noile huse marmura care fac parte din Colectia Marble. Aceste huse iti scot in evidenta telefonul, deoarece imita marmura,  aceasta fiind un material rar  asociat de cele mai multe ori cu eleganta si nobletea.

Aceste huse marmura, sunt special concepute pentru a-i oferi telefonului tau un aspect contemporan care atrage toate privirile celor din jur.

Click aici  pentru a vedea detalii despre aceste huse marmura disponibile pe www.selfie-stick.ro

        Aceste huse Marble cu aspect de marmura, sunt usor de asortat cu tinutele elegante si cu stil, deoarece sunt disponibile in mai multe culori si modele, le gasiti aici . Sa nu uitam ca aceste huse ce imita marmura, sunt in primul rand concepute pentru a oferi protectie ridicata telefonului tau.

Materialul din care sunt confectionate aceste huse marmura este un silicon moale, de inalta calitate, desi aspectul este lucios, telefonul nu este alunecos!

 

 

 

Aceste huse ce imita marmura sunt realizate cu un grad inalt de rezistenta astfel incat telefonul tau sa nu  aiba de suferit. Designul elegant precum al unei marmure, face ca aceste huse marmura sa isi mentina acelasi aspect si culoare chiar si pe o perioada de timp indelungata!

 

 

 

Aceste huse ce imita marmura se aplica usor pe telefon, il protejeaza impotriva prafului, zgarieturilor si a socurilor mecanice. Acestea fiind spuse, va lasam in continuare sa vedeti mai multe detalii referitoare la aceste huse marmura, pe care le gasiti aici : http://www.selfie-stick.ro/catalog?q=marble

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *