Skip to main content

PENSULE MACHIAJ –PENSULE COADA DE SIRENA SAU PENSULE UNICORN MULTICOLOR

               Aceste pensule machiaj, pensule coada de sirena si pensule unicorn sunt ideale pentru machiajul infricosator din seara de Halloween. Aceasta sarbatoare de Halloween, a devenit rapid una dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei, asadar pentru acest lucru, trebuie  o super transformare iar aceste pensule machiaj coada de sirena sau pensule unicorn te vor ajuta sa ai cel mai infricosator machiaj.

Orice femeie trebuie sa inteleaga ca nu trebuie sa cheltuiasca o avere pe un set de pensule, trebuie doar sa aleaga pensulele pe care le foloseste cel mai des. Aceste pensule de machiaj cu coada de sirena sau pensule unicorn (vezi pensulele aici), sunt realizate din peri moi, ce permit o aplicare foarte usoara a machiajului.

 

Seturile de pensule machiaj sunt formate din o varietate de pensule si anume :

 

-Pensula pentru fond de ten (permite accesul in orice pliu si colt al fetei, asigurand o aplicare uniforma)

-Pensula pentru pudra (pufoasa si rotunjita in capat pentru o aplicare usoara)

 

-Pensula pentru blush (este mai mica decat pensula de pudra si poate fi folosita pentru blush si pudra )

-Pensula pentru fard de pleoape (disponibila pe diferite marimi si forme )

– Pensula pentru aplicarea rujului (pensula mica si conica pentru o aplicare uniforma)

-Pensula pentru gene si spancene (indeparteaza resturile de mascara si poate fi folosita pentru aranjarea sprancenelor)

-Pensula pentru blending (pensula mica, densa, cu varf rotund, pentru a realiza cat mai usor un machiaj tip smokey eyes)

Daca vei alege aceste pensule coada de sirena sau pensule unicorn, pentru machiajul de Halloween, cu siguranta nu o sa dai gres!

 

Gasesti aici mai multe detalii referitoare la aceste pensule de machiaj, disponibile pe www.selfie-stick.ro

machiaj halloween

Orice femeie are la indemana un arsenal intreg de obiecte pentru a se transforma in orice personaj doreste, tot ce iti trebuie sunt aceste pensule de machiaj, un pic de indemanare si un strop de imaginatie, iar rezultatul o sa fie cu siguranta remarcat.

Ca un mic sfat referitor la cum trebuie ingrijite aceste pensule machiaj…simplu :  spalate o data pe saptamana sau o data la doua saptamani(depinde cat de des sunt folosite) si nu uita ca aceste pensule trebuie uscate cu perii in jos, astfel incat apa sa nu ajunga in partea metalica!

Realizeaza cele mai amuzante sau infricosatoare machiaje pentru Haloween, folosind aceste pensule unicorn sau pensule coada de sirena !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *