Skip to main content

Telefonul – un super accesoriu

 

Pe langa functionalitatile binecunoscute ale unui telefon, acesta poate fi considerat si un accesoriu pe care il purtam in fiecare zi. Fiind un dispozitiv ce se afla in permanenta cu noi, trebuie sa avem grija sa fie accesorizat corespunzator.

 

Daca noi fetele avem o intreaga garderoba, pe care ne bazam, atunci cand vrem sa aratam bine, telefoanele noastre de ce nu ar avea propriile „ haine” si aici ne referim evident la huse pentru telefon?

De ce nu ne-am asorta husa telefonului cu restul garderobei? Ei bine nu avem motive sa nu facem acest lucru, drept urmare cand iti vei cumpara urmatoarea husa pentru telefon sa te asiguri ca este in concordanta cu stilul si garderoba ta.

 

Fie ca optezi pentru o husa transparenta pentru telefonul tau, deoarece iti place simplitatea, fie ca alegi o folie autocolanta cu sclipici, pentru ca iti place sa stralucesti, aspectul telefonului trebuie sa te reprezinte.

 

Indiferent ca iti doresti huse pentru Samsunghuse pentru Iphone sau huse pentru orice model de telefon, trebuie sa luam in considerare mai mult aspectul telefonului si nu neaparat marca telefonului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *